Hvad er en massagepude?

Kort sagt er en massagepude et værktøj, der kan erstatte den klassiske æltemassage, men den kan også mere end det. Her forklarer vi, hvad det er, fordelene og anvendelserne.

Active Pillow Massagekudde med infraröd värme

Massagen har udviklet sig

Vi husker alle klassikeren, massagepuden med snor, der var fastgjort lidt akavet et sted at massere. Men med sin kejtethed endte den ofte i skabet. Tiden er gået og selvom udseendet minder om den gamle klassiker fra fortiden, har nutidens teknologi muliggjort store forbedringer.
Active Pillow massagepuden er batteridrevet, har flere niveauer, rotationsvalg og varmevalg. Enkelt forklaret kan massagepunkterne rotere i forskellige retninger for at frigøre knuder, øge blodgennemstrømningen og samtidig også varme ved hjælp af infrarød teknologi.

At tænke på med massage

Hvad er vigtigt at huske på, når man masserer med massagepuden? Massage er som meget andet, det er vigtigt at finde en balance, i dette tilfælde mellem spændte og overanstrengte muskler.

At massere for hårdt og for længe er derfor ikke noget at anbefale, mærke og lytte til sin krop. Skulle der være nogle underliggende problemer, skal du altid konsultere en læge, før du bruger et massageprodukt.

Hvor kan du massere?

Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan massere alt fra fodsåler, smalle ben, lår, ja helt op til hovedet. Placer den muskel, du vil behandle, mod puden, påfør det helt rigtige tryk (føl), vælg programmet og lad Active Pillow gøre arbejdet for dig.

Active Pillow Massagekudde

Se Active Pillow i vores butik HER.

Tilbage til blog