Hvad er en massagepistol?

Har du ømme eller spændte muskler, vil du fremskynde din restitution efter en intens træning eller har du måske brug for at komme i gang og slappe af? Så er en massagepistol noget for dig.

En massagepistol er et værktøj, du selv kan bruge til at blødgøre dine stive muskler. Du får en dybdegående massage uden at skulle besøge en massageterapeut. Massagepistolens fleksible design gør, at du nemt kan få adgang til den overalt, også de steder, der normalt er svære at nå. Med tilpassede hoveder hjælper massagepistolen dig med at blødgøre genstridige og svært tilgængelige knaster, såkaldte triggerpunkter. Og for at øge blodcirkulationen og blodtilførslen til dine muskler. Hvilket igen fremskynder restitutionen og også styrker dit immunforsvar.

Active Pro Massagepistol

Fordele ved en massagepistol

Så hvad er fordelene ved en massagepistol?
De fleste ved, at massage har mange positive effekter på både vores krop og sjæl. Regelmæssig massage modvirker stress og angst, styrker vores immunforsvar og hjælper med restitution og heling af vores muskler. Med en massagepistol kan du nu få alle disse sundhedsmæssige fordele fra dit eget hjem.

Restitution og helbredelse

Med massagepistolen øger du blodcirkulationen og iltningen til dine muskler. Dette gør musklerne mere afslappede og elastiske. Dette fremskynder også restitutionen og helingen af dine muskler. Med din massagepistol kan du således hjælpe dine muskler med at restituere efter en hård træning samtidig med, at du forebygger skader til dine kommende træninger.

Reduceret hovedpine

Mange af os lider fra tid til anden af spændingshovedpine. En af de mest almindelige årsager til spændingshovedpine er spændinger i skuldre og nakke. Med din massagepistol kan du nemt blødgøre disse muskler, så spændingerne forløses. Ved at bruge vores Active Pro 3 kan du nu slippe af med din hovedpine.

Lindring af stress

Massagepistolen kan også hjælpe dig med at lindre stress. Når du får massage, frigives hormonet Oxytocin, som er kroppens ”feel-good-hormon”, som er med til at reducere kroppens stresshormoner. Dette hormon virker beroligende på kroppen og sænker både puls og blodtryk.

Mere opmærksom og gladere

Produktionen af endorfiner øges ved berøring og massage. Endorfiner er ikke kun kroppens eget smertestillende middel, men de gør os også gladere og hjælper os med at sove. Ved hjælp af din massagepistol kan du nu frigive disse feel-good stoffer i din krop helt selv på en enkel og smidig måde.

Anvendelsesområder til massagepistol

Ovenfor har vi listet nogle af de positive effekter en massagepistol har på vores krop. Men hvornår og for hvem er det passende at bruge en massagepistol? Uanset om du træner hårdt eller sidder stille på et kontor hele dagen, er massagepistolen noget for dig.

Varm op og slap af

Til dem, der træner, kan du bruge massagepistolen til at blødgøre dine muskler inden træning. Dette er for at mindske risikoen for skader under træning, men også for at maksimere din træning. Ved at blødgøre muskler og væv ordentligt inden træning forbereder vi vores muskler på det, der skal komme.
Värm upp eller varva ner med massagepistolen Active Pro

Hvis musklerne er klar, vil de reagere hurtigere og elasticiteten i bindevævet og musklerne mindsker risikoen for en muskelforstrækning. Du kan nemt bruge din massagepistol til at vække dine muskler inden din træning.

Vores Active Pro 3 har hele 20 forskellige massageniveauer, så du gradvist kan øge intensiteten under din opvarmning. Med massagepistolens mekaniske pulsering tilgår og blødgør den dine muskler dybt på en måde, som hverken din foam roller eller massageterapeutens hænder kan måle sig med.
Udover opvarmningen inden din træning, er afspændingen efterfølgende en vigtig del for, at du kan præstere optimalt. Brug massagepistolen til at løsne muskelknuder og maksimere restitutionen i dine muskler.

Når du bruger din massagepistol til at opløse knuder i musklerne, lader vi lymfevæske og blod flyde frit gennem vores muskler. Dette frigør derefter spændinger, mindsker smerter og stivhed og forbedrer kroppens bevægelighed.

Slap af

Mange forkæler sig fra tid til anden med massage, fordi det er rart og til at slappe af. Det kan dog nogle gange være svært at få det præcis, som du ønsker det, når en anden udfører massagen på dig. Trykket kan være for løst eller for hårdt, det kan være svært for en anden at finde og få adgang til dine triggerpunkter og så videre. Når du er massageterapeut med din massagepistol, bestemmer du selv.

Med vores Active Pro 3 kan du nemt vælge den intensitet, der passer dig. Når du køber din Active Pro 3 massagepistol, får du desuden 4 forskellige massagehoveder, så du nemt kan få adgang til triggerpunkter og kan tilpasse massagen til dine behov.

Ting du skal huske på, når du bruger din massagepistol Når du bruger din massagepistol, anbefaler vi at starte med den laveste hastighed. For derefter gradvist at øge intensiteten af de områder af din krop, der har brug for lidt ekstra styrke. Tag det brede hoved på massagepistolen og tryk forsigtigt mod den muskel, du vil behandle, og hold derefter i 3-5 sekunder. Varier ved at gå op og ned.
Alt efter hvad du ønsker at få ud af din massage, varierer også mellem de forskellige massagehoveder der medfølger.

Husk at det i starten kan føles lidt usædvanligt, men ligesom med alt andet vænner musklerne sig hurtigt til det. Mærk efter, hvad der føles godt for dig, og undgå beskadigede områder. Vores Active Pro 3 er desuden udstyret med Quietbounce teknologi, hvilket betyder, at den er støjsvag. Så du kan give en intens massage til dine muskler uden at forstyrre dine omgivelser.

Massagepistolens glatte design giver dig mulighed for at bruge den hvor som helst og når som helst. Du behøver ikke længere bestille tid for derefter at bruge penge på en dyr massageterapeut. Nu kan du få din massage, når du vil og hvordan du vil.


Se vores seneste massagepistol Active Pro 3 her.

Tilbage til blog