At træne udenfor er ikke kun behageligt, men det kommer med en række fordele. Ikke nok med at du får frisk luft og D-vitamin fra solen, men det er gratis, mindsker depression, giver et øget energiniveau og mindsker både spændinger og irritation.

Tips til øvelser

Træning er altid et energiboost og bidrager til et lykkeligere liv. Nogle gange kan fantasien løbe løbsk, og derfor har vi listet nogle af vores yndlingsøvelser, du kan lave, når du træner udendørs.

  • Klassisk planke på hænder
  • Hop op/frøhop
  • Dips
  • Burpees
  • Lunge
  • Armbøjninger

Der er selvfølgelig endnu flere øvelser og øver du udenfor, kan en bjælke fra et væltet træ bidrage til en perfekt øvelse. Fantasien sætter grænser!

Varm op og køl ned

Inden du skal ud og træne, kan du bruge massagepistolen til at blødgøre dine muskler. Dette er for at mindske risikoen for skader under træning, men også for at maksimere din træning. Ved at blødgøre muskler og væv ordentligt inden træning forbereder vi vores muskler på det, der skal komme. Er musklerne klar, vil de reagere hurtigere og elasticiteten i bindevæv og muskler gør, at risikoen for en muskelrivning mindskes.

Du kan blot bruge din massagepistol til at vække dine muskler inden udendørs træning. Vores Active Air har 4 forskellige massageniveauer, så du gradvist kan øge intensiteten under din opvarmning. Med massagepistolens mekaniske pulsering får den adgang til og blødgør dine muskler dybt på en måde, som hverken din foam roller eller massageterapeutens hænder kan matche.

Udover opvarmningen inden dit træningspas, er nedkølingen efterfølgende en vigtig del for, at du kan præstere optimalt. Brug massagepistolen til at løsne muskelknuder og maksimere restitutionen i dine muskler. Når du bruger din massagepistol til at løsne knuder i musklerne, lader vi lymfevæske og blod flyde frit gennem vores muskler. Dette frigør derefter spændinger, mindsker smerter og stivhed og forbedrer kroppens evne til at bevæge sig.

Produkt til din bedring