Sundhedsspore - Symptomer og behandling

Botemedel mot Hälsporre är djupmassage. Vår Active Pro passar perfekt.

At lide af en sundhedsspore kan forårsage betydeligt ubehag. De første skridt om morgenen, stivheden, at gå op ad trapper eller følelsen af, at det bliver værre, jo mere du går i løbet af dagen.

Vores mål er at hjælpe så mange som muligt. Uanset om det er restitution eller helbredelse af hælsporen. Vi har flere tusinde tilfredse kunder, hvoraf mange har behandlet deres sundhedsspore med utrolige resultater ved hjælp af vores massagepistol Active Pro. Hvis du vil læse mere, er der en artikel på engelsk om, hvordan dybdemassage virker mod hælspore HER

Hvad er en sundhedsspore?

Under vores fødder er en bred, lidt tykkere sene, der fungerer som en vigtig støtte for os. Du kan få smerter i fæstet til senen, der sidder under hælen, hvis du overbelastes, når du går eller løber. I nogle tilfælde kan der dannes en forlængelse af knoglen på undersiden af hælen, som kan minde om en spore på røntgenbilledet og kaldes derfor en hælspore.

Hvordan helbreder man sundhedsspore?

Øget blodcirkulation gør det nemmere for kroppen at hele det område, hvor flowet øges. Ved hjælp af massagepistolen kan du rette massagen og øge cirkulationen til under foden.

Vælg enten massagehoveder "The ball" eller lige "Nail" til massagen. Indstil det ønskede niveau, start gerne lavere og øg efter behov. Her er Active Pro speciel, fordi der er 20 forskellige niveauer at vælge imellem, så du kan starte meget roligt og derefter øge til et rigtig højt tempo med små intervaller.

Tryk på området (føl, hvad der føles godt) og massér i cirkulære bevægelser. Gør dette en gang om dagen i mindst en uge for at se resultater.

Symtom och behandling av hälsporre med massagepistolen Active Pro.

Du kan også smøre foden efter en massage med anti-inflammatorisk gel for at mindske inflammation.

Der kan være andre årsager til, at du har ondt, og en læge bør altid konsulteres inden behandlingen.

Tilbage til blog