God kropsholdning fører til et bedre helbred

Sammenhængen mellem god kropsholdning og bedre helbred er indlysende for dem, der er interesserede. Ved at have en god kropsholdning kan du bevare, men også forbedre dit helbred. Ved at gå, sidde eller stå korrekt kan mange ryg- og muskelproblemer undgås.

En god holdning giver som prikken over i'et en god udstråling.

Hvordan kroppen fungerer

Ryg, ledbånd, skelet og muskler gør det muligt for os at stå lige, gå, sidde osv. De tre dele som ryggen er sammensat af er; lændehvirvelsøjlen, halshvirvelsøjlen og thoraxhvirvelsøjlen. I alt består disse tilsammen af ​​24 hvirvler, som igen har mellemskiver og utroligt mange led som støtte.

Ryggen består også af muskler men også af store og små ledbånd, der sætter ryghvirvlerne fast på skelettet. Det er musklerne, der holder os oppe og hjælper med at udføre alt fra store til små bevægelser. I ryggen er der også nervetråde, der kommer ud i rygsøjlen. Lidt ligesom moderne elektriske ledninger, men disse går fra hjernen via ryggen ud til armene, maven men også benene. Ledningerne sender signaler fra hjernen, når muskler skal aktiveres, præcis når vi har brug for det.

Det er vigtigt at strække

Hvordan vores kropsholdning ser ud, påvirker vores kropssprog, hvilket normalt er det første, folk omkring os lægger mærke til. Husk så, at det som regel er det første indtryk, der fortæller, hvordan du har det, og hvordan du er som person. Vi lærte det grundlæggende i kropsholdning som børn, vi husker alle, hvordan forældre eller lærere febrilsk opfordrede os til at strække os. Men for at bevare en kropsholdning og udstråle selvtillid, er det ikke nok for alle at huske at strække sig.

Brug en fastholdelsesvest

Brug af AN-Posture holdningsvest er et godt alternativ til at forbedre din kropsholdning. Det forhindrer skuldrene i at falde frem og forhindrer dig i at synge med, måske ved dit skrivebord på arbejdet?Vi anbefaler en blød start på 10 minutter i starten og derefter øge efter følelse og behov. Holdningsvesten er polstret i ryggen og har stropper, der ikke er mærkbare, hvis du skulle have den på under for eksempel en sweater. Sammenfattende kan en god kropsholdning dig få det bedre , giver et bedre udseende og hjælper dig med at bevare et sundere legeme.

Produkt til din kropsholdning