Anvendelsesområder til massagepuder


Hvad skal jeg bruge en massagepude til, tænker måske mange. I denne artikel tænkte vi, at vi ville liste nogle af vores yndlingsområder. Som sædvanlig er det kun fantasien, der sætter grænser.

Halsen


Måske det mest klassiske og det første, der kommer til at tænke på, når du hører massagepude. Takket være det elastiske spænde bag Active Pillow kan du nemt fastgøre den til for eksempel et kontor eller autostol for at få den perfekte position til en dejlig nakkemassage.

I dagens samfund, hvor vi ofte sidder med en skærm foran ansigtet, er det ikke alle, der tænker over, hvordan halsen er vinklet (skærmhalsen). Derfor er daglig nakkemassage noget, der kan være godt for alle på sigt.

Fødderne

Vores kære følgere, som konstant fører os videre. Efter en hel dags arbejde kan fødderne føles ømme og slidte. Mange mennesker tror, ​​at du skal investere i en dyr maskine dedikeret kun til fodmassage for at få en god fodmassage, men nej. Tryk på den ønskede hastighed, vælg rotation og vælg varme. Placer massagepuden på gulvet under for eksempel sofaen, og hvil dine fødder med deres egen vægt mod de roterende massagepunkter. Hvis du ønsker at massere toppen af ​​dine fødder, skal du ligge på maven og placere toppen af ​​dine fødder på massagepuden.

Tilbage

Ryggen er perfekt til at blive masseret med Active Pillow. Det nemmeste er at placere puden bag ryggen på det område, du ønsker at massere, fx på en sofa eller lænestol, og læne dig op ad puden, indtil du får det ønskede tryk på din massage.

Lår


Masser dine lår effektivt og nemt ved at lægge puden på gulvet, gerne med en måtte under. Sid, så låret er placeret lige over puden og sænk benet, indtil det ønskede tryk er opnået. Gentag på det andet lår.

Smalle ben


Smalle ben er samme princip som med lårene. Sæt dig ned på gulvet, læg massagepuden under skinnebenet og hvil skinnebenet indtil det ønskede tryk er nået og gentag på det andet ben.

Arme, biceps og triceps

Når det kommer til armene og især biceps, er det nemmest at placere bagsiden af ​​puden mod armhulen og hvile biceps mod massagepunkterne.

Tilbage til blog